Paramaribo Vakantie accommodaties te huur in Paramaribo Suriname
Home | Huren | Verhuren | Over Suriname | Links | Contact | Disclaimer | Login
 

Op deze pagina vind u antwoorden op veel gestelde vragen met betrekking tot het plaatsen van advertenties.

Wie kunnen advertenties plaatsen?
Eigenaren of verhuurders van vakantie accommodaties in Suriname kunnen kosteloos een advertentie plaatsen. Potentiƫle huurders vinden uw object hier terug en kunnen direct contact met u opnemen.

Advertentie(s) beheren
Uw advertentie kunt u bijwerken door in te loggen (als u nog niet ingelogd bent) op de website. Via het menu "mijn advertenties" op de aanbod pagina krijgt u alle door u geplaatste advertenties te zien. Onder elke advertentie treft u twee knoppen aan een om de advertentie bij te werken en een om de advertentie te verwijderen.

Hoe verander ik de prijs van mijn advertentie?
Via het menu "mijn advertenties" op de aanbod pagina krijgt u alle door u geplaatste advertenties te zien. Onder elke advertentie treft u twee knoppen aan: "bijwerken" en "verwijderen" kies voor bijwerken. Hier kunt u alle velden en foto's aanpassen, vervolgens dien je de advertentie op te opslaan, dit doe je door op de knop "opslaan" te klikken.

Hoe verander ik de foto's van mijn advertentie?
U kunt heel eenvoudig de foto's wijzigen door net zoals hierboven aangegeven in te loggen en uw advertentie bij te werken. Vanuit dit scherm kunt u foto's verwijderen of aan passen. Handig om te weten is dat de eerste foto ook de foto is die op de overzicht pagina(s) wordt getoond.

Hoe lang wordt mijn advertentie gepubliceerd?
Uw advertentie wordt aanvankelijk gepubliceerd voor de duur van 1 jaar (365 dagen) U krijgt hier op tijd bericht van met de mogelijkheid uw advertentie te verlengen. Uw advertentie kan oneindig lang gepubliceerd blijven. We weten dat het om vakantie accommodaties gaan en dat deze doorgaans jaar in en jaar uit beschikbaar voor verhuur blijven. Vandaar dat we voor een extra lange doorlooptijd hebben gekozen.

Wat kost het adverteren op deze website?
Het adverteren van uw vakantie accommodatie in Suriname is kosteloos en is volledig gratis.

Kan ik ook een betaalde advertentie plaatsen?
Ja, U kunt desgewenst een betaalde advertentie plaatsen. Uw advertentie wordt in de overzicht pagina's van appartementen bovenaan geplaatst en wordt tot 10 x vaker bekeken. de kosten bedragen Euro 5,- per maand en er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. U dient contact met ons op te nemen indien U een betaalde advertentie wilt plaatsen of van uw huidige advertentie een betaalde advertentie wilt maken. Neem contact op via het contact formulier.

Gebruikers vragen

  • Ik heb geprobeerd een advertentie te plaatsen. Maar elke keer zegt de PC alleen cijfers invullen bij de prijs per week/maand. Kunt u mij vertellen wat ik fout doe?

    Waarschijnlijk probeert u ook comma's of punten toe te voegen. Rond de bedragen af en vul dit in of laat de prijs velden leeg.
 Gratis advertentie plaatsen | Veel gestelde vragen
Copyright © Appartementen Paramaribo 2007 - 2015